loading...

Όλα μας τα κλειδιά καθώς και τα ανταλλακτικά μέρη αυτών αποτελούν προϊόντα απομίμησης του αυθεντικού και δεν έχουν καμία σχέση με τα γνήσια, όμως δεν επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία του οχήματος και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν γνήσια.

Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται σε περιπτώσεις μη επικοινωνίας λόγω ελλιπών στοιχείων με το ribas.gr, μη επικοινωνίας σε τηλεφωνικές απόπειρες συνομιλίας από το ribas.gr για διευθέτηση τυχόν προβλημάτων και λόγω αδιαφορίας.

Παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα (Onsite) ακυρώνονται μετά το πέρας τριών (3) ημερών από την ημερομηνία τοποθέτησης της παραγγελίας από τη στιγμή που δεν παραλαμβάνονται. 

Παραγγελίες με αποστολή Courier ακυρώνονται μετά το πέρας εφτά (7) ημερών από την ημερομηνία που προσπάθησε το ribas.gr να επικοινωνήσει μαζί σας για απορίες σχετικά με την παραγγελία σας.

Παραγγελίες με που έχουν δηλωθεί ότι θα πληρωθούν με τραπεζική κατάθεση ακυρώνονται μετά το πέρας εφτά (7) ημερών από την ημερομηνία τοποθέτησης της παραγγελίας σας.