Wiki odb Wiki odb
Wiki odb
 

 

Wiki rke Wiki rke Wiki rke
Wiki rke

1.Χρήση Wiki OBD

Το WIKIOBD είναι μία ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή.

Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί καλύτερα σε οθόνες smartphone, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές, tablet και άλλες συσκευές.

Σίγουρα θα έχετε προσπαθήσει να εντοπίσετε την διαγνωστική υποδοχή είτε ξεβιδώνοντας μέρη του αυτοκινήτου είτε ρωτώντας κάποιον φίλο να σας πει, ξοδεύοντας περισσότερο χρόνο ώστε να βρείτε την υποδοχή παρά στο να διαγνώσετε το πρόβλημα.

Τώρα λοιπόν υπάρχει ένας απλός και γρήγορος τρόπος να βρείτε την υποδοχή του διαγνωστικού με μία μόνο εφαρμογή και όλο αυτό είναι δωρεάν.

Αρχικά η εφαρμογή είχε δημιουργηθεί κατά κύριο λόγο για αυτοκίνητα, αλλά τώρα έχει προστεθεί και για φορτηγά, πλοία και μηχανές.

Είναι μία εφαρμογή που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα.

 

2.Χρήση Wiki RKE

Η εφαρμογή WIKIRKE (RemoteKeylessEntry) είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βρείτε τη διαδικασία προγραμματισμού του τηλεχειριστηρίου σας σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα ή μηχανές.

Η εφαρμογή προσφέρει φωτογραφικό υλικό των τηλεχειριστηρίων, συμβουλές και υποδείξεις, διαδικασίες προγραμματισμού, διαδικασίες συγχρονισμού απ’ την αρχή και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την σελίδα σε όλα τα κινητά ή και σε υπολογιστές, ή και κατεβάζοντας την εφαρμογή από το GooglePlayAndroidStoreή το AppleIOSStore εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.